Nog niet ingeschreven?

Doe het nu Je krijgt dan toegang tot recepten, wedstrijden,tips en promo's van MAGGI®.



of via Facebook connect
Connect

Hartelijk dank voor je stem.

Door je stem te sharen op Facebook vergroot je de kansen van dit gerecht om te winnen.

Zo kun je het thuis zelf klaarmaken terwijl Piet Huysentruyt samen met de winnaar voordoet hoe het moet.

Morgen kan je opnieuw jouw stem uitbrengen.

Delen op Twitter Delen op Facebook

Bedankt voor je deelname.

Bedankt voor het doorsturen van jouw
lievelingsrecept. Nu komt het erop aan om zo veel mogelijk stemmen te verzamelen. Deel je recept
daarom met je vrienden. Via Facebook of Twitter
kun je de wedstrijd heel makkelijk sharen.

Delen op Twitter Delen op Facebook

Kalkoenstoofpotje

1
punt

15 tot 30 minuten
4 personen
  • 800 gr Kalkoenvlees
  • 2 rode paprika's
  • 100 gr champignonnen
  • 150 gr Gerookt spek
  • 1 blikje tomatenpuree
  • 2 kippenbouillonblokjes
  • 30cl room
  • Peterselie
  • Peper en Zout

Snij het kalkoenvlees in blokjes of reepjes

Kruiden, en bakken in de wok ongeveer 3 minuutjes op een hard vuur.

Voeg de paprika's (in reepjes gesneden), de champignonnen (in blokjes gesneden) en het spek (in stukjes) toe en laat een minuutje of 5 mee bakken.

Voeg de tomatenpuree toe en roer goed.

Bevochtigen met water tot alles onder staat en de bouillonblokjes toevoegen.

Laat een 5 minuutjes zachtjes koken.

Voeg de room en de peterselie toe en laat nog een 5tal minuutjes inkoken.

Kruiden en bijbinden indien nodig.

Serveer met Kroketjes.

Smakelijk

terug naar overzicht stem hier