Garnalen met kokos
Ontdek alle recepten!
MAGGI® BOUILLON HARTJE® Groenten

MAGGI® BOUILLON HARTJE®
Groenten


Voedingswaarden
Voedingswaarden Voor
100g
Per
portie
Energie 173 21
Eiwitten 3,7 0,4
Koolhydraten
waarvan suikers
6,8 0,8
Vetten
waarvan verzadigd
0,6 0,1
Vezels 1 0,1
Natrium 6 0,72

Garnalen met kokos

ico-print

25 minuten

4 personen

291 kcal/portion kcal

  • 500 g gepelde diepgevroren garnalen
  • 1 cup MAGGI® BOUILLON HARTJE® Groenten
  • 1 gele paprika
  • 1 tomaat
  • 1 limoen
  • 200 ml kokosmelk
  • 2 eetlepels olie

  • Was de gele paprika en snij hem fijn.
  • Maak een inkeping bovenin de tomaat, doe hem een minuutje in kokend water en laat hem daarna schrikken in koud water. Verwijder nu de schil, ontpit de tomaat en snij hem in blokjes.
  • Verwijder met een dunschiller de schil van de helft van de meloen, snij hem fijn en pers daarna het sap uit.
  • Bak de garnalen in een pan met warme olie op hoog vuur tot ze goudbruin zijn zonder ze op voorhand te ontdooien. Voeg de paprika, het MAGGI® BOUILLON HARTJE® Groenten en het limoensap toe.
  • Laat ongeveer 10 minuten bakken. Giet er de kokosmelk, de limoenschil en de blokjes tomaat bij. Laat nog 5 minuten koken.

Suggesties